Verhalen

Meld je activiteit aan voor de Cultuurweek

Leudal / Midden-Limburg
6 - Jun - 2024 - 10:00 - 14 - Jun - 2024 - 18:00

Platform Cultuur Nederweert nodigt culturele organisaties, verenigingen en kunstenaars van harte uit om deel te nemen aan de Cultuurweek die plaatsvindt van donderdag 6 t/m vrijdag 14 juni. Dompel het Nederweerter publiek onder in jullie artistieke wereld en geef je vereniging of activiteit de kans om te schitteren.

Grijp deze kans!

Bedenk een sprankelende activiteit of uitvoering om een plekje te veroveren in het Cultuurweek-programma. Dit kan variëren van het openstellen van repetities, lessen of clubgebouw tot het organiseren van een unieke uitvoering, expositie, voorstelling of concert, speciaal voor deze Cultuurweek. Maar ook een samenwerking met bijvoorbeeld een jeugd- of seniorenvereniging op een bijzondere locatie juichen we toe. Kortom: alles is mogelijk. Laat bezoekers als het kan actief deelnemen zodat ze zich kunnen onderdompelen in jullie artistieke wereld.

Aanmelden

Geef de activiteit(en) uiterlijk maandag 22 april door aan het platform. Vul hiervoor het digitale aanmeldformulier in via deze link. Na aanmelding volgt meer informatie. RICK en de gemeente Nederweert zorgen er vervolgens voor dat de activiteiten onder de aandacht komen van Nederweerter inwoners. Dat doen ze digitaal maar ook huis aan huis door het uitbrengen van de ‘Cultuurloper’.

Vragen?

Neem contact op met cultuurcoach Cyrina van der Bolt. Zij is bereikbaar via c.vanderbolt@rickraakt.nl. Samen maken we er een schitterende Cultuurweek van die de creativiteit en artistieke spirit van Nederweert in de schijnwerpers zet! Voor meer informatie, kijk op https://platformcultuurnederweert.nl/