Maak kennis met Jacobine Brenkman: Het belang van bewust ouderschap in samengestelde gezinnen

Weert / Midden-Limburg
2 - Mar - 2024 - 13:00 - 2 - Mar - 2024 - 15:00

In samengestelde gezinnen kan het turbulent zijn, en vaak zijn het de kinderen die hieronder lijden. Conflicten met ex-partners dragen hieraan bij. Het is van essentieel belang dat ouders zich bewust worden van onbewuste dynamieken die binnen het gezin spelen, zodat de kinderen minder hinder ondervinden. 

Jacobine Brenkman, KennisMaker, zal tijdens een interactieve bijeenkomst bij Bibliocenter Weert op 2 maart om 13.00 uur praktische tips delen om van wrijving naar harmonie te komen binnen het gezin!

Over Jacobine Brenkman
Jacobine Brenkman, 59 jaar oud en woonachtig in Weert, is zelf opgegroeid in een samengesteld gezin. Ze is getrouwd, heeft drie bonuskinderen en drie kleinkinderen. In haar bedrijf, hartewerk.nu en rozengeur-maneschijn.nu, staat bewustwording centraal, met name gericht op bewust ouderschap en toegespitst op samengestelde gezinnen. Ze is opgeleid in de leer van Bert Hellinger, zoals mooi samengevat door Els van Steijn in haar boek "De Fontein".

Deelnemen
De toegang tot deze bijeenkomst is gratis. Geïnteresseerden worden verzocht zich vooraf aan te melden via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers.

De volgende KennisMakers-bijeenkomst staat gepland op 6 april 2024, waar Marjanne Disco en Shirley Top komen vertellen over Geocaching, schatzoeken voor alle leeftijden.

 

KennisMakers 
Dit evenement maakt deel uit van het KennisMakers-project. Als je een passie hebt die je graag met anderen wil delen of specifieke kennis bezit die boeiend kan zijn voor anderen, dan ben je een KennisMaker. Bibliocenter nodigt je uit om deze kennis te delen met anderen. Stuur een bericht naar kennismakers@bibliocenter.nl of laat je gegevens achter bij een van de medewerkers van Bibliocenter. Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.