Advertorial

Cafetaria & Broodjesbar Plein5 te Beegden

Beegden / Maasgouw

7 Dagen per week OPEN  
Maandag t/m Vrijdag 10.00 tot 20.00 uur 
Zaterdag / Zondag 11.30 tot 20.00 uur 

Bij cafetaria & broodjesbar Plein5 te Beegden kunt u uiteraard terecht voor friet & snacks, maar ook voor broodjes, salades, soep, tosti’s, uitsmijters en diverse menu’s. Tevens kunt u bij ons genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai (vanaf april/mei). 

Op 1 mei 2022 is friture ‘t Plein in Beegden overgenomen door de familie Janissen. De naam is gewijzigd in cafetaria & broodjesbar Plein5 gevestigd op het Dorpsplein 5 te Beegden.  

De zaak runnen doen we samen met het hele gezin en ieder heeft zo een eigen bijdrage in en om de cafetaria & broodjesbar Plein5.  

Het assortiment is al flink uitgebreid en we zullen telkens streven naar het beste voor onze gasten, maar ook denken wij aan het milieu. Cafetaria & Broodjesbar Plein5 staat voor kwaliteit, service en sfeer.  

Plein5 beschikt over 20 zitplekken binnen en er zal vanaf medio april tot het najaar een terras staan met ruim 40 zitplekken, waar u tijdens het eten van de zon kunt genieten. 

U kunt bij ons gezellig komen eten, maar ook bestellen en afhalen is mogelijk. Tevens bezorgen wij aan bedrijven (zie hiervoor de spelregels op onze website).  Bij ons bent u ALTIJD welkom. Voor meer info kijk ook eens op onze website www.plein5beegden.nl

Cafetaria & Broodjesbar Plein5 
Dorpsplein 5  / 6099 AS Beegden  /  06 - 250 55 162
www.plein5beegden.nl