Advertorial

Derde generatie Gielen breidt service nog verder uit met Vakgarage Meer dan Toyota alleen

Vaste klanten hebben het al lang gezien: Autobedrijf Gielen is fors aan het uitbreiden. Niet alleen wordt het al bestaande pand van een andere indeling voorzien, naast het bestaande garagebedrijf verrijst een nieuw gebouw waarin zo dadelijk naast Toyota en het premiummerk Lexus ook alle andere merken van Vakgarage worden ondergebracht.

Aron en Remco, zonen van Harry & Monique Gielen, zijn al een aantal jaren druk in de weer voor het familiebedrijf, maar hun inbreng wordt met ingang van 2021 nog duidelijker zichtbaar.

Beiden hebben, naast voetbal op hoog niveau, een hbo-opleiding in de automotive sector gevolgd. Remco vertrekt in januari naar de Verenigde Staten, waar hij voor de universiteit van Detroit – ook bekend als motorcity – gaat voetballen. Daarnaast zal hij stage lopen bij één van de grootste autofabrikanten van de VS, Chrysler, die aan de universiteit grenst.

De twee voetballende broers brengen uiteraard nieuwe ideeën in het inmiddels 55 jaar bestaande familiebedrijf, dat ooit werd opgericht door hun opa Jan Gielen die, hoewel al lang en breed gepensioneerd, nog elke dag in de zaak is. De jongste generatie werkt nu nog onder supervisie van Harry Gielen, die de zaak van zijn vader heeft uitgebouwd tot wat deze nu is: een autobedrijf met een ruime werkplaats en een Focwa Schade Werkplaats. Mede daardoor is Toyota het meest verkochte merk in de regio.

Ga maar na, ruim 2500 vaste Toyotaklanten en dat aantal stijgt nog steeds.

Bovendien maken ruim 500 eigenaren van andere automerken reeds gebruik van de kennis en kunde van de monteurs bij Autobedrijf Gielen.

 

Door de nieuwe ideeën en het enthousiasme van Aron en Remco is besloten om uit te bereiden met een nieuwbouw. Daardoor krijgen we meer ruimte voor het showen van onze ruim 100 occasions. Zit uw gewenst auto daar niet bij? Dan vinden wij hem gegarandeerd voor u! Ook wordt onze werkplaats uitgebreid tot liefst 12 hefbruggen, waardoor reparatie en onderhoud nog sneller en nog beter kunnen worden afgewikkeld.

Om chauffeurs van andere merken persoonlijk en vakkundig nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn we als extra service vanaf 1 januari toegetreden tot Vakgarage. Andere merken gaan profiteren van de dienstverlening die Toyota rijders al lang van ons gewend zijn. Heeft u een probleem met een auto van welk merk dan ook, dan verhelpen wij dat zo snel mogelijk. Daarom hebben wij de keuze gemaakt voor de aansluiting bij Vakgarage, wier visie het beste past bij onze visie voor de toekomst. Vakgarage Gielen is naast de verkoop van nieuwe & gebruikte auto’s ingericht voor onderhoud, reparatie, APK, schade- en ruitherstel, autoverzekeringen, financieringen en (private) lease. En dat alles voor alle merken.

In de stichting Vakgarage werken ruim 300 Nederlandse garagebedrijven samen. Zij staan voor kwaliteit en betaalbaar autorijden in een onafhankelijke garageformule. De klant profiteert daardoor van het voordeel dat de scherpe gezamenlijke inkoop van A-kwaliteit merkonderdelen oplevert. Vakgarages delen kennis met elkaar, worden geschoold tot het hoogste niveau en spelen in op de veranderende toekomst met betrekking tot elektrische, hybride en waterstofauto’s. Autobedrijf Gielen heeft daarbij ook nog eens het voordeel dat Toyota een van de voorlopers op het gebied van hybride en door waterstof aangedreven auto's is.

Graag willen we u kennis laten maken met de zeer scherp geprijsde Vakgarage Pechhulp voor alle merken auto’s. De Toyotaklanten van Gielen maken al op grote schaal gebruik van de Toyota Pechhulp. U kunt een jaar lang profiteren van de Vakgarage Pechhulp voor slechts 39,95 euro. Dit is inclusief Europa-dekking en hulp in uw woonplaats. Kortom: Gielen, Gewoon Goed Geregeld!

Wij verwelkomen u graag bij Vakgarage Gielen.

Hartelijke groet,

Aron & Remco Gielen.