Advertorial

HOERA, RAAVÉ staat al 30 jaar voor uw ogen klaar!

Heythuysen / Midden-Limburg

De tijd vliegt, het is al 30 jaar geleden dat wij begonnen met onze optiekzaak. Al drie decennia lang mogen wij mensen helpen met het ervaren van haarscherp zicht. En dat allemaal dankzij mensen zoals u: onze gewaardeerde klanten!

Per 1 januari 2021 is de zaak overgenomen door Murat, die al 18 jaar in het vak van opticien / contactlensspecialist uitoefent. Samen met Irene Willems, die overigens ook al 25 jaar ervaring heeft in de optiek, vormt Murat een gezellig team waarbij klantvriendelijkheid en service voorop staat. Zij geven u het juiste advies over de uitgebreide collectie die u in de winkel aan de Stationsstraat 3 in Heythuysen tegenkomt, van rustig, minimalistisch tot zeer kleurrijke brillen. Voor iedereen heeft Raavé Zoom Optiek de juiste kijkoplossing in huis.

Loop eens binnen om de grote collectie brillen te bekijken en voor een passend advies.

In de winkel kunt u ook terecht voor de speciale acties die na de eerste 30 jaar nog steeds kunnen plaatsvinden dankzij de klanten die al eerder een bril of contactlenzen bij Raavé Zoom Optiek hebben aangeschaft.

Maak in de winkel ook kennis met Shamir’s 5-star multifocaal programma.

Een glas voor elke visuele behoefte en levensstijl.

Het 5-star programma is samengesteld om een gebalanceerd aanbod met de geavanceerde technologieën van Shamir te kunnen bieden voor elke klant, voor elke prijsklasse en voor elke levensstijl.

 

Raavé Zoom Optiek

Stationsstraat 3  / 6093 BJ Heythuysen  /  0475 – 49 13 64

www.raavezoomoptiek.nl