Advertorial

ONGELUIFLIK Ongeluiflik mér waor Bundel nummer 22 is klaor!

Linne / Gemeente Maasgouw

Het lijkt ongelooflijk maar het is waar. Bundel nummer 22 van de Linner dialectschrijver The Flosser, alias Ron Verhees, is vandaag van de persen van Drukkerij Schuren in Linne gerold.

22 Bundels met elk 138 pagina’s gedichten, verzen of columns in moederstaal, voorzien van actuele illustraties van vrienden, kennissen en/of bevriende fotografen of striptekenaars.

Recht door zee en niet links of rechts.

“Zeen, Heure en Besjrieve” geeft een schitterend beeld van gebeurtenissen in de regio en veranderingen in de maatschappij die ons allen treffen. Al met al zeker de moeite van het lezen waard. De bundels zijn gestart in 2017 en omvatten tot nog toe ruim 5 jaren.

Zondag 21 mei is de schrijver met zijn volledige collectie aanwezig tijdens de Kunst en Cultuurdag van de gemeente Maasgouw in de Spil te Maasbracht. De bundels zijn daar te zien én te koop tegen de productieprijs van €15 per stuk. Ook kunnen de bundels op verzoek gesigneerd worden door de schrijver. Deze dag is zeker een bezoekje waard om kennis te maken met de diverse kunstvormen in Maasgouw en omgeving.

Belangstellende kunnen de bundels ook bestellen via Drukkerij Schuren Linne of afhalen bij de schrijver op de Bernhardstraat 12 in Linne.