21 okt 2022Advertorial

Traprenovatie naar een hoger level

Platinastraat 6F, 6031 TW Nederweert

LEVEL2 traprenovatie is een familiebedrijf dat is gevestigd in Nederweert. Anno 2022 bestaat het bedrijf al acht jaar en 3 jaar geleden is de showroom geopend op Bedrijvenpark Pannenweg.

Als ambachtelijk traprenovatiespecialist hebben wij al veel soorten trappen onderhanden genomen. Van lelijke, versleten en ouderwetse trappen maken wij weer heuse blikvangers. Is uw trap versleten of ouderwets? Of is uw trap aan vervanging toe, bent u de vloerbedekking moe of past de trap niet meer binnen uw huidige interieur? Ongeacht of het een open trap of dichte trap is, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke uitdaging aan!

Door nieuwe overzettreden over de bestaande treden te plaatsen maken wij uw oude trap weer als nieuw. Omdat een trap nooit helemaal recht is, behoeft dit vakkundige oplossingen en technisch inzicht.

Uiteraard overleggen we vooraf alles met u, zodat al uw wensen worden uitgevoerd en uw trap weer helemaal in het interieur past.

De naam Level2 zegt het al: wij gaan een level hoger. Elke trap en elke situatie is uniek en dat vraagt om een persoonlijke benadering. Level2 staat voor aandacht, vakmanschap, creativiteit, kwaliteit en tevreden klanten.

De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort, waardoor we snel kunnen schakelen en u altijd een eerlijk advies krijgt.

Daarbij zijn we erkend 5-sterrenspecialist en scoren wij een 9.8 met ruim 400 klantbeoordelingen.