Advertorial

Verandering Z-magazine

Noord- en Midden Limburg

Het Z-magazine is een bekend magazine in de regio Noord- en Midden-Limburg. Jarenlang werd het huis-aan-huis verspreid. Met ingang van dit jaar zal het magazine alleen nog fysiek bezorgd worden bij de 73.000 leden van Groene Kruis Ledenorganisatie en medewerkers en vrijwilligers van De Zorggroep. Ook verandert de frequentie van vier naar drie uitgaves per jaar. De eerste editie verschijnt in april met het thema ‘Lekker in je vel’.

Z-magazine blijft online beschikbaar voor niet-leden
Omdat we graag iedereen willen blijven informeren, lid of geen lid, blijft Z-magazine wel voor iedereen online te lezen. Deze digitale versie van het magazine is te vinden op de groenekruisleden.nl onder ‘Nieuws’ of op dezorggroep.nl onder ‘Actueel en pers’.

Liever het magazine op de deurmat blijven ontvangen?
Voor de huidige leden verandert er niets. Zij krijgen het magazine automatisch toegestuurd. Mensen die ook graag het Z-magazine op papier willen blijven ontvangen, kunnen lid worden van Groene Kruis Ledenorganisatie. Via de website groenekruisleden.nl is alle informatie te vinden over de voordelen en services die een lidmaatschap biedt. Het brede aanbod is met name preventief en op zelfzorg gericht. Leden worden goed geïnformeerd en ondersteund bij de vele mogelijkheden.

Wat is het Z-magazine?
In het Z-magazine wordt alles besproken wat met gezondheid en zorg te maken heeft. Van items over vrijwilligers tot medewerkers en van een interview met bewoners uit een woonzorglocatie tot een artikel over innovatieve ontwikkelingen voor de zorg van morgen. Met het Z-magazine houden De Zorggroep en Groene Kruis Ledenorganisatie de lezers op de hoogte. Een magazine voor wie zelfbewust zorgt voor zichzelf en voor een ander: om samen te ontmoeten, samen te leren en samen te zorgen.