Advertorial

Wie sjoeen os Limburg is ….

Horn / Leudal

Dat wist Jan de Wit, eigenaar van Solar Cleaning Leudal, nog niet toen hij in 2014 voor zijn werk 2 jaar in Limburg werd gestationeerd. Zes jaar later weet hij dit inmiddels wel.

Hij vond er namelijk naast zijn werk ook ‘de liefde’ voor het “sjoeëne van Limburg” en nu levert hij zelf een bijdrage aan os sjoeëne Limburg .

Door met zijn nieuw gestarte schoonmaakbedrijf Solar Cleaning Leudal  verzorgt hij voor tal van Limburgse huizen en bedrijfspanden een schoon uiterlijk.

Het team van Solar Cleaning Leudal reinigt voor particulieren en bedrijven de zonnepanelen en  verzorgd ook de glasbewassing. Of het nu gaat om de glazen pui van uw bedrijfspand, de ramen van een kantoor of woonhuis, reiniging van de zonnepanelen, een serre of een dakkapel.

Het schoonmaken wordt gedaan met Osmose water. Dit is puur water wat ontdaan is van kalk en mineralen en zonder chemische toevoeging welke na opdrogen zorgt voor een streeploos resultaat.

Dit is ook nog eens een milieuvriendelijke manier werken!

Jan zijn passie zijn boten en dit zet hij nu door in zijn werk. Samen met het team kan hij uw boot reinigen, cleanen en polijsten, zodat deze weer beschermd is tegen alle weersinvloeden. Maar ook uw chalet of caravan kunnen professioneel  en milieuvriendelijk schoon gemaakt worden zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten.

Wilt u meer info:

Solar Cleaning Leudal,

06-20 79 85 56 

info@solarcleaningleudal.nl        www.solarcleaningleudal.nl