ZAKENPRAAT: Feestelijke opening ALDI Neer

Neer / Midden-Limburg
1 - Oct - 2023 - 08:00 - 1 - Oct - 2023 - 21:00

Kraskaarten en tegoedbonnen voor de eerste 400 klanten!
Op woensdagochtend 4 oktober wordt om 8:00 uur de nieuwe ALDI-vestiging aan de Napoleonsweg 116 in Neer feestelijk geopend door filiaalleidsters Joyce Bremmers en Claudia Schaefer. De winkel is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule. Direct bij binnenkomst liggen de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees en de geur van afgebakken brood komt je meteen tegemoet. De goed geteste en prijswinnende producten zijn het bewijs dat kwaliteit bij ALDI hoog in het vaandel staat.

Kom, kras en win!
De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van €20 een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een pizza oven en een waterkoker of tegoedbonnen van maximaal €250. Voor klanten die naast het net vissen is er, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Iedereen is van harte welkom!

Foodtruck 
Om de dag compleet te maken, staat er een foodtruck op het terrein, waar klanten gratis kunnen proeven welke heerlijke gerechtjes je met ALDI-producten kan maken.  

Duurzame winkel 
Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Waar mogelijk worden onze winkels voorzien van zonnepanelen, we betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw en er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt.

De nieuwe winkel aan de Napoleonsweg beschikt over 144 parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 9:00 tot 17:00 uur. Kijk op www.aldi.nl/aldi-vernieuwt/neer.html voor meer informatie.

ALDI-vestiging 
Napoleonsweg 116 in Neer
www.aldi.nl