Advertorial

ZAKENPRAAT: Reinigingsdienst Limburg is een jong en veelzijdig schoonmaakbedrijf

Heel / Midden-Limburg

Reinigingsdienst Limburg is een jong en veelzijdig schoonmaakbedrijf welke diensten aanbiedt voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Door onze veelzijdigheid en flexibiliteit zijn wij in staat u volledig te kunnen ontzorgen op het gebied van onderhoud en hygiëne.

Op traditionele wijze, met onze osmose wasinstallatie of met de softwash techniek wordt al het vuil verleden tijd en dit zorgt voor een streeploos resultaat. Afhankelijk van soort bevuiling, mate van bevuiling en bereikbaarheid, wordt bepaald op welke manier en welke vorm van reiniging wordt toegepast. Ook voor impregneren en spinbestrijding kunt u ons gerust bellen.

In uw gewenste regelmaat, in combinatie met de te adviseren regelmaat, voeren wij al het onderhoud uit en kunt u zorgeloos achterover leunen. Van grote werkzaamheden zoals het dak mos vrij maken en reinigen, gevelreiniging, , overkappingen schoonmaken, lichtstraten of dakkapellen reinigen tot het ‘’eenvoudige’’ glazen wassen, kunt u ons gewoon benaderen.

Geheel vrijblijvend verrichten wij een testreiniging zodat u van te voren precies ziet welk resultaat behaald kan worden. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent nog voordat u een cent aan kosten maakt.

Laat ons die vieze klus klaren en hoogtes trotseren,  zodat u zelf geen onnodig risico hoeft te lopen. Wij ontzorgen, bieden kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs én werken klantgericht met uitstekende service.

Bel ons gerust voor meer informatie op 06 - 13 29 93 47, bezoek onze website 
www.reinigingsdienstlimburg.nl en maak kennis met Reinigingsdienst Limburg.

Reinigingsdienst Limburg
Dorpsstraat 27o  |  6097AL Heel  |  06 - 16 29 93 47
info@reinigingsdienstlimburg.nl  |  www.reinigingsdienstlimburg.nl