ZAKENPRAAT: Van 6 tot en met 11 oktober wordt Kasteelpark Ter Horst omgetoverd tot grootste paviljoenenbeurs van Nederland.

Horst / Midden limburg
6 - Oct - 2023 - 13:00 - 11 - Oct - 2023 - 21:00

Ondernemers uit Noord- en Midden-Limburg laten zich van hun beste kant zien op dit sfeervolle event met veel aandacht voor entertainment en gezelligheid. 

HILTHO is een vierjaarlijkse lifestylebeurs die al sinds 1967 in Horst georganiseerd wordt en uniek is in zijn soort. Met internet kunnen we inkopen doen over heel de wereld maar verliezen we de persoonlijke aandacht die een lokale ondernemer biedt. Op een beurs als de HILTHO ontmoet je juist deze regionale ondernemers en zie je wat zij te bieden hebben. Bouw, duurzaamheid, horeca, vakantie, of gezondheid; tijdens een bezoek krijg je informatie over een heel breed palet aan producten en diensten.

In deze editie is zijn er ook speciale inspiratiesessies waar je je kunt laten inspireren over verschillende onderwerpen. Er zijn dagelijks sessies over bijvoorbeeld een nieuwe heup of knie, verduurzaming, gezondheid, (brand)veiligheid en nog veel meer. Loop zeker eens binnen bij een sessie en raak geïnspireerd. Ook kun je radio kijken bij de live-uitzendingen vanaf de beurs die door L1 verzorgt worden..

HILTHO is meer dan een commerciële beurs. De beurs wordt door de bezoekers gekenmerkt als een gezellig dagje uit. Belangrijk onderdeel is hierbij het centrale horeca-paviljoen waar lokale ondernemers je voorzien van een hapje en een drankje, terwijl je geniet van een gevarieerd entertainment-programma verzorgd door regionaal muzikaal talent. Of je bezoekt de nostalgische spiegeltent die ook na de sluiting van de beurs openblijft voor een gezellige nazit.

De kracht van HILTHO is samen laten zien wat de regio te bieden heeft.  De HILTHO is de plaats waar je als bezoeker kennismaakt met de service, het advies en verbondenheid van de regionale ondernemers. 

Meer informatie over de HILTHO, het entertainment-programma en de inspiratiesessies vind je op 
www. Hiltho.nl.  Voorkom de rij aan de kassa en koop daar ook online alvast je toegangsticket.

Locatie: Evenemententerrein Kasteelpark ter Horst, Peeldijkje 1, 5961MX, Horst
Openingstijden: 13:00-21:00, op zondag 11:00-18:00
Entree dag kassa: €12,95