ZAKENPRAAT: Wedding Event bij Beachclub Degreez in Panheel

Panheel / Midden-Limburg
8 - Oct - 2023 - 11:00 - 8 - Oct - 2023 - 16:00

Op zondag 8 oktober 2023 van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Goudsmederij Bommel uit Veldhoven bij Beachclub Degreez in Panheel een Wedding Event dat draait om ontmoeten, beleven en genieten! 

Onder het genot van een hapje en een drankje heten wij aanstaande bruidsparen van harte welkom en maken zij kennis met deelnemers die actief zijn in de trouwbranche. Om hun trouwdag net iets leuker te maken is er tijdens het wedding event de mogelijkheid om mee te doen met verschillende winactie’s! 

Deelnemers 
Een bruiloft is maatwerk! De bruidsparen vullen deze dag in naar eigen wens en behoeften. De deelnemers leveren maatwerk voor elke wens, behoefte en budget. Van jurk tot taart en van ringen tot kaart. De aanstaande bruidsparen maken tijdens het Wedding Event kennis met alle mogelijkheden die de deelnemers kunnen bieden. Zij kunnen zich laten inspireren en vragen stellen aan de deelnemers om zo tot een voor hun onvergetelijke dag te komen. 

Beachclub Degreez in Panheel 
Gelegen aan het water met een sfeervol terras is Beachclub Degreez zomers en winters de ideale locatie voor verschillende feesten, partijen en bruiloften. Aanstaande bruidsparen beleven de gemoedelijke sfeer en genieten ondertussen van alles wat hen aangeboden wordt op deze prachtige locatie! 

Goodiebag 
Ook kunnen zij op die dag een GRATIS Goodiebag ontvangen. 
Deze kan aangevraagd worden op https://www.weddingevent.nl/aanvraagformulier-goodiebag/

Locatie: Beachclub Degreez    |   Velkenskamp 1    |    Panheel
Organisatie: Goudsmederij Juwelier Bommel    |    Veldhoven