Advertorial

ZAKENPRAAT: Welkom bij Albert Heijn Heerschap Haelen

Haelen / Midden-Limburg

Op dinsdag 14 november zijn we er weer! Maar dan in een gloednieuwe Albert Heijn Heerschap-supermarkt! En daar zijn we enorm trots op.

Wij zijn bekend van de vrolijke ‘Hamsterééééén’ hamsters en bieden veel voordeel in onze nieuwe winkel. We hebben wekelijkse de meeste en beste aanbiedingen van Nederland op een breed scala van producten. En onze Prijsfavorieten, onze allergoedkoopste eigen-merkproducten van topkwaliteit, zijn altijd scherp geprijsd. We hebben er 2000! Je herkent ze aan het blauwe duimpje.

Onze winkel wordt groter met ruimte voor meer verse producten en de ambachtelijke producten van Bakkerij Heerschap. Ons vriendelijke team staat klaar om je te helpen. We kijken ernaar uit je snel te verwelkomen!

Nieuw en verbeterd, met behoud van al het goede.

Makkelijk afrekenen

In onze nieuwe winkel kun je gemakkelijk zelf je boodschappen scannen. Dat kan bij de zelfscankassa’s, maar ook met de handscanners en je mobiele telefoon. Natuurlijk is er ook nog de gewone kassa waar je contant kan betalen.

Met alle liefde van Bakkerij Heerschap.

Ontdek de ambachtelijke lekkernijen van Bakkerij Heerschap die je zeven dagen per week vers in jouw supermarkt kunt vinden.

Vertrouwde gezichten.

Niet alles is veranderd. Het winkelteam is nog steeds het vertrouwde en bekende team. Dat net als altijd elke dag voor je klaarstaat om je te helpen met al je vragen!