31 jan 2019

Buitenhof de Leistert wint ‘Beste Vakantiepark van Nederland’ award

Voor de tweede keer op rij wint Buitenhof de Leistert de prestigieuze award van Bungalowspecials voor ‘Beste Vakantiepark van Nederland’.

De award wordt toegekend aan de Leistert, gebaseerd op de beoordelingen van de klanten van Bungalowspecials. De titels ‘Beste vakantiepark van Limburg’ en ‘Meest klantvriendelijke vakantiepark van Nederland’ worden ook in ontvangst genomen door Buitenhof de Leistert.


Buitenhof de Leistert wint deze award voor het tweede jaar op rij. Volgens de klanten van Bungalowspecials scoort Buitenhof de Leistert op alle vlakken goed, maar heeft het park de winst vooral te danken aan de ruimtelijke opzet van het vakantiepark en het aantal voorzieningen voor jong en oud.

Angelique Joosten (Manager Marketing & Sales) nam de prestigieuze onderscheiding namens alle medewerkers van Buitenhof de Leistert in ontvangst uit handen van Bungalowspecials.


Recreatiepark de Leistert (waaronder Buitenhof de Leistert en Camping de Leistert) behaalde eerder dit jaar al diverse Awards: ANWB Topcamping, ADAC Superplatz, ANWB Camping van het jaar 2019 met de beste huuraccommodaties. Samen met deze drie titels van Bungalowspecials begint het jaar 2019 voor de Leistert uitermate succesvol.

“Trots en superblij zijn we met de Award van BungalowSpecials. Het laat zien dat we vanuit Buitenhof de Leistert met passie werken aan een gave vakantie voor onze gast. Met diezelfde passie blijven we ons park verbeteren en verfraaien. Wat fijn dat de gast dat ziet!”

aldus Angelique Joosten - Manager Marketing & Sales bij Buitenhof de Leistert.