2 aug 2022

Dialectschrijver Ron Verhees, presenteert zijn nieuw album

Linne / Gemeente Maasgouw

Dialectschrijver Ron Verhees, bekend onder pseudoniem The Flosser presenteert zijn inmiddels 18e album

Begin 2017 verscheen het eerste album met de titel “ein diamnt blief altied sjtraole” als reactie op het overlijden van zijn echtgenote. Snel volgde nummer 2 met als uiteindelijk resultaat de vandaag verschenen 18e bundel. Alle bundels bestaan uit 138 verzen, gedichten, songteksten, columns, recht door zee en ongecensureerd.

Degenen die de bundels gelezen hebben zagen een kroniek ontstaan van het leven in de regio, provincie en de maatschappelijke situatie in Nederland. Soms hard, soms emotioneel, soms humoristisch, maar altijd recht door zee. Actuele gebeurtenissen in de regio kwamen zeker aan bod en zijn als naslagwerk waardevol.

“Nuuj Laeve, Nuuj Kanse” biedt ook weer een scala aan actuele onderwerpen en zal menigeen aan het denken zetten en zeker niet vervelen. Alle bijdragen zijn vergezeld van een passende illustratie, geleverd door amateur tekenaars, amateur fotograven en profs.

Ook deze bundel is als uitgave van prima kwaliteit en het drukwerk is zoals altijd geleverd door Drukkerij Schuren in Linne.

De bundel is verkrijgbaar bij de schrijver, Bernhardstraat 12 in Linne of via de genoemde drukkerij. Dagelijks zijn bijdrage van de schrijver te zien op facebook “Ron FT Verhees “.