Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse 13 t/m 17 mei 2024

Boscafé De Busjop
8 - Apr - 2024 - 18:00 - 17 - May - 2024 - 23:00

Fysio Atelier Leudal Wandelvierdaagse
Wandel, ontdek en … geniet!

De populaire Leudal Wandelvierdaagse komt er weer aan van 13 t/m 17 mei 2024 (woensdag 15 mei is een rustdag)! Wil je genieten van prachtige routes door een schitterend natuurgebied, doe dan mee met deze vierdaagse, georganiseerd door Atletiek Leudal. Onze routemakers hebben weer allerlei leuke paadjes ontdekt en verwerkt in mooie wandelingen.  Deze routes zijn volledig bewegwijzerd en variëren van 5 km, 7,5 km, 10 km en 12,5 km.  

De vertrektijd is elke avond tussen 18.00 en 19.30 uur (12,5 km uiterlijk 19.00 uur). De eerste drie wandelavonden kun je starten en finishen bij Boscafé  De Busjop. Op vrijdag zijn vertrek en aankomst op het plein bij Eetcafé De Tump in het centrum van Heythuysen. Onderweg word je getrakteerd op iets lekkers bij de stempelpost, waar ook de meewandelende viervoeters niet worden vergeten. 
Op het vrolijk versierde plein in het centrum van Heythuysen worden aan de meeste wandelaars tijdens de slotavond de welverdiende medailles uitgereikt en sluit Atletiek Leudal deze wandelweek af met muziek, loterij, attracties voor de jeugd en veel gezelligheid. 

Ook dit jaar kunnen wij mede dankzij Hermans Makelaars, 
alle kinderen t/m 12 jaar een GRATIS weekkaart aanbieden, 
mits zij zich vooraf digitaal hebben ingeschreven!

Op onze website www.leudalwandelvierdaagse.nl kun je heel makkelijk digitaal voorinschrijven. Ook vind je er alle informatie over tarieven, parkeren, loterij, foto’s, etc.  Verder houden wij je via de website of onze Facebookpagina op de hoogte van allerlei nieuwtjes en weetjes over de vierdaagse.

Heb je je vóór maandag 6 mei 2024 online ingeschreven, dan kun je je deelnemerskaart al afhalen op woensdag 8 mei, vrijdag 10 mei of zaterdag 11 mei 2024 bij Penders Schoenen/Kievit Schoenen, Dorpstraat 1 te Heythuysen. Zo kun je de eerste wandelavond om 18.00 uur gelijk van start! 
Lukt dit vooraf ophalen niet, dan krijg je je wandelkaart bij de start van de vierdaagse, evenals degenen die zich vanaf maandag 6 mei t/m zondag 12 mei 2024 nog online hebben ingeschreven.

Natuurlijk kun je elke dag na–inschrijven. En kun je niet vier dagen deelnemen? Dan is er de mogelijkheid om één, twee of drie dagen mee te wandelen. Voor groepen vanaf 15 personen is een aantrekkelijke korting.

Meer informatie dus op www.leudalwandelvierdaagse.nl

Tot maandag 13 mei!