Gezamenlijk concert Nederweerter muziekvereningingen

zaal Pestoeërskoel in Leveroy.
4 - Nov - 2022 - 20:00 - 4 - Nov - 2022 - 22:00

Op vrijdag 4 november zullen Harmonie St. Joseph Nederweert samen met Melodie der Peel uit Ospel én Fanfare Concordia uit Leveory een concert verzorgen in zaal Pestoeërskoel in Leveroy. Het concert begint om 20.00 uur en de entree is gratis.

Het is al een tijdje geleden dat de zusterverenigingen samen optraden. Het laatste wapenfeit dateert van 12 juli 2019 toen de verenigingen (samen met Harmonie Pro Musici uit Eind) speelden bij het afscheid van toenmalig burgemeester Evers. Dat was buiten bij het gemeentehuis. Nu zullen de verenigingen binnen concerteren en een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Maar de avond kent meer markeringspunten. Want Harmonie St. Joseph en Melodie der Peel staan onder leiding van dirigent Fer Koolen, die in het verleden ook dirigent is geweest van de fanfare uit Leveroy. Fanfare Concordia uit Leveroy staat sinds april 2022 onder leiding van dirigent Bart Partouns en hij was in het verleden ook dirigent bij Harmonie der Peel uit Ospel. Het is dus een mooie gelegenheid voor de Hafa-liefhebber, omdat zowel een harmonie als een fanfare te horen zijn. Iedereen is van harte uitgenodigd om het concert bij te wonen op vrijdag 4 november in zaal Pestoeërskoel, Sillenhoek 4 te Leveroy om 20.00 uur. En de entree is gratis!