27 jun 2022

Grote jubileum reünie en receptie Reddingsbrigade Aoreven/Heythuysen 1-10-2022

Aoreven/Heythuysen

Reddingsbrigade Heythuysen bestaat 50 jaar. Het jubileumjaar startte op 16 oktober 2021 en we sluiten ons 50-jarig jubileum op 1 oktober 2022 af met een grote jubileum reünie voor (oud) leden. Iedereen die lid is geweest in de afgelopen 50 jaar is welkom op de reünie.  Wij zouden het geweldig vinden een grote groep (oude) bekenden bij elkaar te brengen op deze avond om samen herinneringen op te halen. Onderaan dit bericht staat hoe u zich kunt aanmelden.

In het kader van het jubileum vonden afgelopen maanden al meerdere activiteiten plaats voor de leden, zoals een kleurwedstrijd voor de allerjongsten, een middag vrij zwemmen en ook werd een pubquiz georganiseerd. Op 16 juli staat een feestdag voor alle leden op de planning. Voorafgaand aan de reünie vindt er een jubileumreceptie plaats voor genodigden.

Reddingsbrigade Heythuysen spant zich met al haar ter beschikking staande middelen in voor het voorkomen en bestrijden van de verdrinkingsdood. Dat doen wij door mensen te leren reddend zwemmen en daarmee zichzelf en anderen te leren redden.

Reddingsbrigade Heythuysen is er voor alle leeftijden en telt momenteel 130 leden in de leeftijd van 5 tot 77 jaar. Leden worden eerst opgeleid tot junior redder, zwemmend redder en lifesaver. Op iedere baan wordt in groepsverband gezwommen. Het is erg gezellig en leerzaam om dit samen te doen.

Naast de opleidingslessen voor de diplomalijn kan het reddingswerk ook als Lifesaving Sport beoefend worden bij onze vereniging: het zwemmend redden in wedstrijdverband. Dit doen we zowel in het zwembad als ook op open water, waarbij op open water naast zwemmen ook gebruik wordt gemaakt van surfboards en surfski’s. Onze vereniging is zowel regionaal, nationaal als internationaal heel actief en heeft veel talentvolle sporters. 

Heeft u vroeger gezwommen bij Reddingsbrigade Aoreven/Heythuysen, was u misschien wel trainer, instructeur of bestuurslid, dan zijn we op zoek naar u en nodigen we u uit voor de grote reünie op 1 oktober a.s.

Aanmelden kan door de QR code te scannen of een e-mail te sturen naar jubileum50@rbheytse.nl 

We zien er naar uit u (opnieuw) te ontmoeten op 1 oktober!