Herdruk “Het Leudal voor nu en altijd, een wonderlijk natuurgebied”

Roggelseweg 58

De eerste oplage van het boek “Het Leudal voor nu en altijd, een wonderlijk natuurgebied” is inmiddels helemaal uitverkocht. De schrijver, Phlip Bossenbroek, en de fotograaf, Hans Smulders, waren hierdoor zeer prettig verrast, waarna uitgever Studiegroep Leudal besloot het boek opnieuw te laten drukken. Dit, omdat er nog veel vraag naar dit boek is.

Het boek over natuurgebied Het Leudal is vanwege de vele prachtige foto’s niet alleen een mooi kijkboek, maar is ook inhoudelijk van hoge kwaliteit. De indeling in overzichtelijke hoofdstukken en thema’s maakt dat het boek zeer prettig leest. Het boek is een bron van kennis, vol wetenswaardigheden over Het Leudal. Het is zeker een aanrader als cadeau voor de komende feestdagen.

Het boek is vanaf 20 november 2021 weer te koop voor € 24,95 via de website van de Studiegroep Leudal (www.studiegroepleudal.nl), via een mailtje naar studiegroep.leudal@hetnet.nl of af te halen bij o.a. het Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, Haelen en museum Cuypershuis, Cuypersstraat 1, 6041 XG Roermond.