28 jul 2021

“High Tea” - Zonnebloem Haelen-Nunhem

Haelen / Nunhem

“High Tea” - Zonnebloem Haelen-Nunhem. Trefcentrum Aldenghoor - dinsdag 13 en woensdag 14 juli 2021

Na een jaar afwezigheid door de Corona, is er dit jaar weer gestart met de traditionele zomer High Tea voor onze gasten.

Eindelijk was het dan zover, we mochten als Zonnebloem Haelen-Nunhem weer een activiteit organiseren. We gingen voor een High Tea, daar het nu na zo’n lange tijd belangrijk is, dat onze gasten elkaar kunnen ontmoeten en weer bij kunnen praten. De gasten waren over twee dagen verdeeld, zodat de groep aanwezigen niet té groot was. Desalniettemin was het er niet minder gezellig om, iedereen was blij elkaar weer te zien en te spreken. 

De gasten kregen allereerst een heerlijk soepje en daarna zowel hartige als zoete hapjes. Iedereen genoot van al dat heerlijks en het gezellige uitje! Hopelijk is dit het begin op weg naar een normaal vervolg, waarbij ongetwijfeld nog meerdere activiteiten zullen volgen. Het geheel was, zoals gewoonlijk, door Lianne en haar medewerksters tot in de puntjes verzorgd, waarvoor dank!

 

Zonnebloemloterij 2021

STEUN DE ZONNEBLOEM AFDELING HAELEN-NUNHEM EN KOOP LOTEN!

Start verkoop op 23 augustus t/m 2 september en trekking op 8 november 2021.

Indien u niet thuis bent krijgt u van ons een folder in de bus, met informatie, zodat u ook nog de mogelijkheid hebt om online of rechtstreeks te bestellen.

Prijzenpakket 

Ook dit jaar zijn er weer duizenden prijzen te winnen. Waaronder geldprijzen van €15,- tot €15.000,-, vakanties bij o.a. Landal en Beekse Bergen Safari Resort, dagjes uit, elektrische fietsen, laptops, verwenpakketten van Rituals en diverse cadeaubonnen.