Kermisconcert en spätshoppen met de Sillentaler in Leveroy

Op kermiszondag is er veel muziek te horen van Fanfare Concordia op de kermis in Leveroy. Op zondagochtend 14 juli vanaf 10.30 uur verzorgen alle geledingen van de fanfare een concert en ’s middags van 16.00 – 18.00 uur is het spätshoppen met de Sillentaler! De optredens vinden plaats op het kermisplein tussen café Oad Leivere en Zest Gastrobar. De toegang is gratis, maar een vrije gift wordt zeer op prijs gesteld. 

 

Zondag 14 juli om 10.30 uur zullen de jeugdleden van Forever Young onder leiding van Mieke Douven-Salemans en de Beat Boys (en girls) onder leiding van Henk Klaessens laten horen wat een geweldig jeugdig talent we in ons midden hebben. Aansluitend zijn de Percussiegroep, die onder leiding staat van Guido Pouwels en Fanfare Concordia met dirigent Bart Partouns aan de beurt. Ze spelen allemaal heerlijke, toegankelijke muziek voor een onbezorgde ‘kermiszondagochtend’. En hopelijk kunnen we dat onder een stralende zon doen!

 

Sillentaler

Terug van weggeweest zijn de Sillentaler. Vorig jaar speelden ze voor het eerst weer op Leveroy kermis en we mogen wel stellen dat dat met groot succes was én voor herhaling vatbaar! Ook het vorig jaar gehouden schuttersfeest in Leveroy is door hen opgeluisterd, wat voor een geweldige stemming en sfeer in de feesttent zorgde. Inmiddels is de agenda van de Sillentaler mooi gevuld en zullen ze naast het kermisoptreden ook nog optreden in Beegden op zondag 25 augustus én op de Dorps BBQ in Leveroy op zaterdag 31 augustus. Maar nu eerst dus op de kermis in Leveroy op zondag 14 juli van 16.00 – 18.00 uur. Ook weer op het kermisplein tussen de horecagelegenheden. Iedereen is van harte welkom! Voor foto’s en een sfeerimpressie: https://www.fanfareconcordialeveroy.nl/sillentaler