2 aug 2022

Kiek Mer Fiësta in Grathem

Nassauplein te Grathem
3 - Sep - 2022 - 15:00 - 4 - Sep - 2022 - 01:00

Zaterdag 3 september organiseert toneelvereniging Kiek Mer in samenwerking met een aantal Grathemse verenigingen een activiteit voor jong en oud, in en buiten de Nassaurie. Dit spektakel Kiek Mer Fiësta begint om 15.00 uur en duurt tot laat in de avond. De presentatie is in handen van Bert Verstappen.


Er zijn muzikale optredens van de blokfluitgroep, Harmonie Sint Agatha en de drumband van Schutterij Sint Severinus.
De EHBO is aanwezig om iedereen te informeren over het mooie werk dat hun organisatie doet.

Onze jonge (maar ook oudere) gasten kunnen zich laten schminken.

De Kerbettemaekers (playbackgroep van de bonte avonden) voeren een fantastische act op en natuurlijk is Kiek Mer zelf van de partij met een kort toneelstuk “Het Hek” waarbij we naast onze vaste toneelspelers ook twee jonge gastspelers zien optreden.

Tussen 18.15 en 19.30 uur kan iedereen gratis meedoen aan een Samba Workshop. Om een idee te hebben hoeveel sambaballen hiervoor nodig zijn, willen we je vragen je hiervoor aan te melden via: kiekmergrathem@gmail.com
Vanaf 17.00 uur staat er een frietwagen van Snackpoint Grathem voor de lekkere trek.

Het Fiësta wordt afgesloten met een optreden van de Nuuj Helde in de foyer van de Nassaurie. Zij brengen vanaf 21.00 uur hun feestmuziek ten gehore.

Kiek Mer Fiësta wordt georganiseerd met steun van de gemeente Leudal en is de hele middag en avond gratis toegankelijk voor iedereen.

Zorg dat je erbij bent en laat je verrassen door het talent van alle Grathemse artiesten.