Kindercollege bij Bibliocenter - De militair vertelt

Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert
26 - Jun - 2024 - 15:00 - 26 - Jun - 2024 - 16:00

Op 26 juni om 15.00 uur heb jij de kans om Bart van Vlodrop te ontmoeten bij Bibliocenter WeertBart is Sergeant Majoor van de 105 Brugcompagnie binnen de Koninklijke Landmacht.

Hij kan je alles vertellen over zijn werk bij het leger en wat het inhoudt om een bruggenspecialist te zijn. Met wie wordt er samengewerkt? En wat draagt een militair als hij aan het werk is?

Ben jij tussen de 5 en 10 jaar en nieuwsgierig naar het verhaal van Bart van Vlodrop? Kom dan luisteren en stel al je vragen! Deze activiteit wordt georganiseerd door Bibliocenter in samenwerking met de Koninklijke Landmacht.

Kindercolleges bij Bibliocenter
Ben je nieuwsgierig naar hoe de wereld in elkaar zit? Bij het Kindercollege komt een enthousiaste spreker praten over zijn of haar beroep of de samenleving. Kinderen mogen al hun vragen stellen. Deelnemen is gratis.

Praktische Informatie:

  • Datum: 26 juni 2024
  • Tijd: 15.00 tot 16.00 uur
  • Locatie: Bibliocenter Weert
  • Prijs: Gratis 
  •  

Kom en ontdek de spannende wereld van de militaire bruggenspecialist. Voor meer informatie en aanmelden kijk op www.bibliocenter.nl/kindercolleges. Op 4 september komt de boswachter naar de bibliotheek in Weert, in samenwerking met Natuurmonumenten.