Limburgse toppers in de buut tijdens het Buutte Gala Leudal in De Bombardon.

Bombardon Heythuysen
1 - Mar - 2019 - 20:00 - 2 - Mar - 2019 - 23:59

Buutte Gala Leudal 2019 Vrijdag 1 en zaterdag 2 maart.

Er is toch ook dit jaar weer nauwelijks nog een betere manier te vinden om in de juiste carnavalsstemming te komen, als om met familie en vrienden naar het Buutte Gala Leudal te gaan.

Ook de 15e editie van dit reeds overbekende Buutte Gala belooft weer een fantastisch spektakel te worden. Naast Limburgs Kampioen 2018, “De werme bekker” Bjorn Smits, zullen ook de nummers 2 van de Limburgse Buutte kampioenschappen, Peter Vaessen 2018, en Henrie van Geneijgen 2019, hun opwachting maken tijdens het grote Buutte Gala Leudal in gemeenschapshuis De Bombardon in Heythuysen.

Peter Vaessen uit Beegden, verschijnt in de buut als “De Gepensioneerde ASO”. Verder zullen de lachspieren van de bezoekers op de proef worden gesteld door het optreden van “Sjaak den Wegewacht”, Henrie van Geneijgen uit Swartbroek.

Naast deze toppers zal Ton Klaessen uit Neer, ook finalist 2019, dit jaar in de buut verschijnen als “Täönke haed problème”. Vervolgens zijn alle ogen en oren gericht op, Limburgs finalist 2019, “Gemindjebode” John van Bilsen uit Baexem. De Noord Limburgse inbreng is dit jaar in goede handen van Jan Pijnenburg uit IJsselsteyn.

Het bekende duo “Pier en Stuf” uit Baexem, zorgen voor de juiste stemming in de zaal. De algehele muzikale begeleiding wordt beide avonden wederom verzorgd door de Prinselijke Hofkapel onder leiding van Peter Kehrens en de presentatie is ook dit jaar in de vertrouwde handen van de drager van de Gouden Narrekap en 6-voudig Limburgs Buutte Kampioen, Ger Frenken. Al met al voldoende garantie voor twee knalavonden die de liefhebbers van de buut zeker niet mogen missen.

Kaartverkoop:

Entreekaarten kunnen al vanaf nu online worden besteld via onze website: www.buuttegalaleudal.nl,
De entree bedraagt € 15,00 per persoon.

HALLO Online.nl
HALLO Online.nl
HALLO Online.nl
HALLO Online.nl
HALLO Online.nl / HALLO Magazine / Pier en Stuf