Maak kennis met Geocachen – Schatzoeken voor alle leeftijden

Weert / Midden-Limburg
6 - Apr - 2024 - 13:00 - 6 - Apr - 2024 - 17:00

Over de hele wereld liggen schatten verstopt. Deze schatten heten geocaches. Je hoeft alleen maar naar buiten te gaan om ze te vinden. Wil je weten hoe Geocachen werkt? Kom dan naar de KennisMakers-bijeenkomst op 6 april om 13.00 uur bij Bibliocenter Weert. De toegang is gratis.

Geocachen
Of je nu graag wandelingen maakt in het bos, even met de kids naar buiten gaat of juist graag op de fiets eropuit gaat. Het maakt niet uit wat voor een buitenmens je bent, geocaches zijn er in heel veel verschillende soorten en maten. Soms moet je een puzzel oplossen, soms een paar vragen beantwoorden, maar meestal hoef je alleen maar naar de juiste plek te gaan. Tijdens deze KennisMaker over geocachen leggen Marjanne en Shirley je graag meer uit over wat geocaches zijn en hoe je ze kunt vinden.

Deelnemen
Geïnteresseerden worden verzocht zich vooraf aan te melden via de website www.bibliocenter.nl/kennismakers. Hier kun je ook alvast inschrijven voor de volgende bijeenkomst, op 1 juni, dan kun je Kennismaken met Vera Mildner met het onderwerp ‘Van overleven naar leven.