13 mrt 2023

A MUSIC BOOST, jubileumconcert door Con Amore Baexem, 22 april 2023

Heythuysen
22 - Apr - 2023 - 20:00 - 22 - Apr - 2023 - 22:30

Ben je ontwaakt uit je winterslaap en wil je genieten van de nieuwe lente of beginnen je voeten of vingers weer mee te tikken met de muziek? Wat is er dan beter om dat lentegevoel te vieren met een prachtig lustrumconcert van Gemengd Koor Con Amore Baexem onder leiding van dirigent Veronika Peerboom - Chujanova.

Het thema van het jubileum is "A Music Boost!" waarmee de 55 leden van Con Amore Baexem jou een Boost geven.  De moderne en klassieke nummers in Engels, Duits, Frans, Portugees, Spaans, Italiaans en Latijn zijn meestal vrolijk, soms treurig en altijd harmonieus. De leden zijn afkomstig uit de gemeenten langs de Maas en worden begeleid door pianist Toon Konings en een strijkersensemble o.l.v. Michel Pieters. Het ensemble zal ook eigen stukken ten gehore brengen. Tijdens de a capella gezongen liederen zijn de prachtige harmonieën en de unieke klankkleur van het koor goed te horen. 

Het feestelijke concert vindt plaats op 22 april om 20:00 uur in De Bombardon in Heythuysen. Kaarten ad 15 euro, inclusief consumptie, zijn verkrijgbaar in de voorverkoop via de site www.conamorebaexem.nl en bij de leden van Con Amore.

Laten we samen genieten van een avond vol prachtige muziek en een vrolijk lentegevoel. Wij kijken er naar uit om je te zien bij het concert.

Meer informatie over het jaarprogramma van het 40-jarig jubileum van Con Amore vind je op onze site www.conamorebaexem.nl of onze facebookpagina.