Natuurwerkdag 6 november 2021

Roggelseweg 58
6 - Nov - 2021 - 09:00 - 6 - Nov - 2021 - 12:00

Samen buiten aan de slag, dat kan op zaterdag 6 november 2021 op de Natuurwerkdag, ook in Leudal. Iedereen kan meedoen aan deze Natuurwerkdag, ook als je geen ervaring hebt met klussen in de natuur. Het is gezond, leuk en gezellig om buiten aan het werk te gaan tijdens de grootste vrijwilligersdag in het groen. Kom zagen, snoeien en meer.

Van 9:00 - ca 12:00 uur kunnen de handen weer uit de mouwen gestoken worden. Het snoeien van de knotwilgen in de Mussenhoek is aan de beurt.

Er kan geknipt, gezaagd en gesleept worden, dus voor elk wat wils en voor jong en iets minder jong. Het is aan te raden laarzen aan te doen. Vanwege het aantal benodigde tangen, zagen enz. en de verzorging met koffie en een wafel graag vooraf aanmelden via ghl.balieteam@gmail.com of telefonisch bij Bezoekerscentrum Leudal (0475 497010) tijdens de openingsuren.

De knotwilgen zijn te bereiken over de Roggelseweg vanaf het Bezoekerscentrum Leudal, richting Roggel. In Roggel, waar de Berkenweg overgaat in de Molenweg linksaf slaan, dan kom je bij de knotwilgen, waar ook de verzamelplaats is. Ook het spandoek van de Natuurwerkdag geeft aan waar het landweggetje is om af te slaan langs de weg van Haelen naar Roggel. Deze plek is met de auto te bereiken.

 

Wij zien jullie graag komen!