18 nov 2020

Open Club Roggel

Roggel

Een uniek samenwerkingsverband tussen 9 sport- en cultuurclubs in Roggel is online zichtbaar en benaderbaar.

Binnen onze federatie, want dat is sinds April de officiële status, beter bekend als OCR.

 

Neem eens een kijkje op de nieuwe website: www.ocroggel.nl

De website zal in het teken staan van alles wat binnen het OCR initiatief wordt bedacht, gedaan en bereikt.

Meer weten, per mail is OCR ook bereikbaar; info@ocroggel.nl.

 

Over OC Roggel

Open Club Roggel betreft een samenwerkingsverband tussen 9 verenigingen uit Roggel. De volgende verenigingen mogen zich onderdeel van de Open Club noemen: Voetbalclub S.V. Roggel, tennisvereniging T.V. Wimbledonck, handboogverenigingen 

HBV Ons Genoegen en HBS Roos in Bloei, schutterij St. Paulus en schutterij St. Petrus, stichting Kindervakantiewerk Roggel en carnavalsvereniging C.V. De Sjansemaekers en Jeugdsjansemaekers. Samen hebben wij onze krachten gebundeld en werken wij samen aan de onderlinge verhoudingen en met name aan de leefbaarheid van ons mooie dorp Roggel, door middel van duurzaam verenigen en spelen met al onze aangesloten verenigingen samen.

Wij hebben ervaren dat we als Open Club echt mooie resultaten kunnen boeken. Samenwerken is ons belangrijkste streefpunt en samen willen wij ervoor zorgen dat Roggel een bruisend dorp blijft, samen willen wij het sportpark toekomstbestendig maken en houden, en samen willen wij zorgen voor een maatschappelijke functie voor Roggel en de omgeving.