Oproep aan kunstenaars in Kelpen-Oler, Grathem en Baexem voor deelname aan Kunstfietsen 2024

Kelpen-Oler / Grathem / Baexem / Gemeente Leudal
7 - Sep - 2024 - 13:00 - 8 - Sep - 2024 - 17:00

Tijdens het Kunst- en Cultuurweekend Leudal dat de Stichting Kunst & Cultuur Leudal jaarlijks organiseert, is Kunstfietsen een terugkerende traditie. Dit jaar wordt Kunstfietsen op 2 dagen gehouden, op zaterdagmiddag 7 en zondag 8 september. Deze combinatie van fietsen, kunst kijken en entertainment  trekt jaarlijks vele belangstellenden. De route loopt dit jaar door de dorpen Kelpen-Oler, Grathem en Baexem.

Bent u beeldend kunstenaar, zanger, muzikant, levend standbeeld, fotograaf etc. etc., dan nodigt de Stichting Kunst & Cultuur Leudal u graag uit om uw kunst of kunstwerken ten toon te stellen op uw eigen locatie of die van een collega-kunstenaar op zaterdag 7 september tussen 13 en 17 uur en zondag 8 september tussen 10 en 17 uur.  
Hebt u interesse, meld u dan zo spoedig mogelijk per mail aan bij de organisator Wies Kerbusch, kunstfietsen@kunstencultuurleudal.nl.

Informatie

Meer info op hetzelfde e-mailadres of op onze site www.kunstencultuurleudal.nl

Onder de button ‘Kunst en Cultuur Weekend’ treft u op de website onder ‘Zondag’ een terugblik aan van de editie 2023 van Kunstfietsen.