Save the Date: Cultureel Lint op zondag 22 september 2024

Weert / Midden-Limburg
22 - Sep - 2024 - 13:00 - 22 - Sep - 2024 - 17:00

In 2024 vindt op zondag 22 september de 13e editie plaats van hét gratis cultuurfestival van Weert, Cultureel Lint. Het Cultureel Lint biedt een platform voor professionele artiesten, lokale en regionale talenten om hun passie en creativiteit te tonen. Bezoekers genieten van diverse activiteiten en de rijke culturele ambiance. Het is bovenal een bruisende dag vol cultuur, waarbij uitvoerenden, bezoekers en cultuurliefhebbers samenkomen om te genieten van een fantastische culturele ervaring.

Cultureel Lint in september

Waar de organisatie voorheen gevormd werd door RICK, de Bosuil en Munttheater, zijn sinds 2023 ook Bibliocenter en Museum W aangesloten. Met het partnerschap tussen de vijf culturele instellingen wordt een nog breder aanbod gewaarborgd. Vanuit deze nieuwe samenwerking is gekozen om Cultureel Lint weer in september – de start van het culturele seizoen – te organiseren. Het biedt de kans om bezoekers met zogezegde teasers kennis te laten maken met het programma voor het komende seizoen. 

Dezelfde ingrediënten

Cultureel Lint blijft hét podium voor talentontwikkeling, professionele en amateurkunstenaars, verenigingen en culturele instellingen die het publiek laten genieten van allerlei kleine, gratis voorstellingen en presentaties op het gebied van muziek, theater, literatuur, beeldende kunst en meer. Verenigingen, artiesten en andere belangstellenden wordt opgeroepen de datum te reserveren in de (jaar)agenda.

Vanaf begin maart is het voor eenieder die zich bezighoudt met cultuur mogelijk om zich als potentiële deelnemer aan te melden via de website van Cultureel Lint

Cultureel Lint in Weert

Zondag 22 september van 13:00 tot 17:00 uur

Door de hele binnenstad van Weert. Meer informatie is te vinden op www.cultureellint.nl