Stiltewandeling met natuurcoach Marja Nijskens

Roggelseweg 58
14 - Apr - 2019 - 10:00 - 14 - Apr - 2019 - 12:00

Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.

Na een kort welkom neemt Marja de deelnemers mee uit de gejaagde wereld en stappen ze samen in het warme stilte-bad van onze weldadige natuur. Tijdens de diverse stops stemmen we ons, met behulp van onder andere de elementen, af op onze innerlijke natuur.

Samen, maar toch bij jezelf voert deze wandeling je niet alleen door de prachtige omgeving buiten ons, maar laat je tevens een stukje van je eigen weelderige natuur verkennen. Na ongeveer 2 uur komt de wandeling ten einde. Er is ruimte om nog even wat na te praten, maar dat hoeft niet.

De stiltewandeling, op zondag 14 april van 10:00 - 12:00 uur, gaat onder alle weersomstandigheden door. Denk daarom aan geschikte kleding en eventueel een matje om op te zitten. De start is bij Bezoekerscentrum Leudal, Roggelseweg 58, 6081 NP Haelen. De deelnamekosten zijn € 5,00 per persoon. Graag vooraf aanmelden via marja.nijskens60@gmail.com.

Er is ook een stiltewandeling in het Leudal op 30 juni en 6 oktober.