Vrouwenkoor Thorensis tijdens Kaarsenfeest Stevensweert

Sint-Stephanuskerk, Jan van Steffeswertplein 3, 6107 BZ Stevensweert
16 - Dec - 2022 - 19:30 - 16 - Dec - 2022 - 20:00

Vrouwenkoor Thorensis treedt op tijdens het Kaarsenfeest.

Sinds 1998 organiseert de Stichting Kaarsenfeest Stevensweert op en rondom het historische Jan van Steffeswertplein in de kersttijd het Kaarsenfeest. In de parochiekerk van St. Stephanus, in het Protestants kerkje en het Trefcentrum worden er zowel vocale als instrumentale concerten gegeven in advents- en kerstsfeer. Op vrijdag 16 december 2022 om 19.00 uur wordt het festijn geopend en vanaf dat moment branden vele kaarsjes, zingen verschillende koren uit de omgeving en kunt u een levende kerststal bekijken. Natuurlijk zullen Glühwein en verse wafels niet ontbreken! Ook zijn er kerststukjes en andere kerstartikelen te koop.

Vrouwenkoor Thorensis zingt tijdens deze avond een prachtig licht klassiek repertoire in kerstsfeer, onder leiding van onze meervoudig prijswinnend dirigente Esther Zaad. We treden om 19.30u op in de parochiekerk.

Toegang is gratis.

N.B. Geïnteresseerd in zingen in een klein, gezellig koor met een zeer gevarieerd, meerstemmig repertoire? Vrouwenkoor Thorensis zoekt leden, zowel vast als op projectbasis! Neem bij interesse vrijblijvend contact met ons op via www.thorensis.eu