Yoga & Boek Workshop voor Kinderen bij Bibliocenter Weert

Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert
19 - Apr - 2024 - 15:00 - 19 - Apr - 2024 - 16:00

Op vrijdag 19 april om 15.00 uur nodigt Bibliocenter Weert kinderen uit groep 1 en 2 uit voor een bijzondere en ontspannende middag met de "Yoga & Boek" workshop in het kader van de Week van de Kinderfilosofie van 13 t/m 21 april 2024. 

Onder begeleiding van kinderyogadocent Sabrina Meuwissen zullen de kinderen de kans krijgen om zich uit te strekken, te bewegen en te ontspannen, allemaal terwijl ze een prachtig prentenboek ontdekken.

De workshop is speciaal ontworpen om kinderen sterker, flexibeler en rustiger te maken, en is een middag vol plezier en leerzame ervaringen. Kinderen zullen zich als lenige katten uitrekken, als krachtige leeuwen bewegen en als vrolijke vlinders dansen terwijl ze betrokken raken bij dit unieke samenspel van yoga en verhalen.

Kinderyogadocent Sabrina Meuwissen zal het verhaal vertellen en in het verhaal verschillende yogaoefeningen integreren, waaronder houdingen, ontspanning, visualisatie en aandachtig ademen. Sabrina, met opleidingen in traditionele Hatha Yoga, Kinder Yoga en Zwangerschaps Yoga, blijft haar eigen yogabeoefening verdiepen en inspiratie putten uit nationale en internationale workshops en lessen.

Aanmelden
Klaar voor een relaxte vrijdagmiddag? Meld je dan aan via www.bibliocenter.nl/activiteiten. De workshop begint om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur en vindt plaats in de JP zaal op de tweede verdieping van de bibliotheek. 

Kinderen kunnen vanaf 14.45 uur worden afgezet en om 16.00 uur weer worden opgehaald. Ouders of verzorgers worden vriendelijk verzocht hun kinderen de kans te geven om zelfstandig van de activiteit te genieten zonder hun aanwezigheid. Voor alle benodigde yogamaterialen, zoals matten en kussens, wordt gezorgd.