28 jun 2021Evenementen

 Tweede editie Leivers Mooiste op zaterdag 10 juli

Leveroy / Gemeente Nederweert

Op zaterdag 10 juli vindt de tweede editie van Leivers Mooiste plaats. Verrassende fietsroutes geschikt voor de gewone fietser, de wielrenner en de mountainbiker. De routes van Leivers Mooiste brengen jou via de mooiste wegen naar bijzondere plekken. Dit jaar is er de keuze uit de volgende routes:

Leivers Mooiste Mini - 35 kilometer

Leivers Mooiste Mountainbike - 60 kilometer

Leivers Mooiste Medium - 90 kilometer

Leivers Mooiste Maximaal - 140 kilometer

De routes starten vanuit de kerk in Leveroy. Er zijn geen verplichte vertrektijden. Je mag starten met de routers wanneer je wilt. Zaterdag 10 juli is een fysieke routebeschrijving van Leivers Mooiste Mini (35 kilometer) verkrijgbaar bij café Oad Leivere en café Restaurant Wetemans. Daarnaast zijn de routebeschrijvingen en gpx-bestanden van de routes aan te vragen per mail via: leiversmooiste@gmail.com.Leivers Mooiste wil iedereen de mogelijkheid bieden om een mooie dag te beleven op de fiets.

In plaats van een vergoeding, vragen wij om zo veel mogelijk de lokale horeca te steunen.

Hiervoor wordt een extra groot terras opgezet bij café Oad Leivere en café restaurant Wetemans.

Geniet hier van koffie en vlaai, een van de vele speciaalbieren of van het speciale Leivers Mooiste Pasta Menu (voor dit menu dien je vooraf te reserveren). 
 

Meer informatie is te vinden op het facebookevent Leivers Mooiste 2021 of op de facebookpagina van Kermiskoers Leivere. Voor contact met de organisatie, mail naar leiversmooiste@gmail.com.