Advertorial

Haar herinneringen ...

Heythuysen

 

Op 18 januari 2017 vierde Jolanda van Oers met haar Salon Capelli in Heythuysen, het 25 jarig jubileum.

Dat mocht natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan en een jubileumboekje leek haar wel wat! 25 jaar in een boekje samenvatten was onmogelijk (de salon, in de breedste zin, en Jolanda hebben niet stilgezeten!).

Het werd een boek, maar het is nog steeds maar een kleine greep uit vele mooie gebeurtenissen.

Zij heeft haar passie gevolgd, het vertrouwen van klanten gekregen en heel veel fijne mensen om zich heen mogen en kunnen vinden. Haar lidmaatschap van Haute Coiffure Française en plaats in het Nederlands Artistic Team hebben ook een grote rol gespeeld. Twee keer heeft zij de eer gehad om op het grote podium in Parijs te mogen kappen. Dit gaf nieuwe inspiratie voor de salon en ook nieuwe kennis en technieken die aan het team overgedragen konden worden, zodat ze er allemaal door konden groeien.

Door haar team heeft zij veel mogen en willen leren, juist ook over haarzelf. Ze hebben op allerlei vlakken aan teambuilding gedaan; door de kappershows tijdens de jaarmarkt, opleidingen, samenwerken, klein en groot durven zijn en teamuitjes naar bv. Parijs, Brugge, Rotterdam, Den Haag, Barcelona en Rome.

Daarbij werden ook een lach en een traan met elkaar gedeeld, iets dat onderling een sterke band schept. Er is heel veel om dankbaar voor te zijn en het was de moeite waard om een greep uit deze mooie gebeurtenissen te bundelen.

Met gepaste trots is op 12 mei j.l. het Jubileumboek van Salon Capelli feestelijk gepresenteerd aan (oud-)medewerkers en degenen die een bijdrage geleverd hebben aan het boek of belangrijk zijn geweest voor Jolanda of de Salon in deze 25 jaar. Het boek wordt ook aan de klanten aangeboden bij hun eerstvolgende bezoek.

Het team van wenst iedereen veel lees- en kijkplezier! Ondertussen gaan zij verder met het maken van mooie haarherinneringen!