1 jul 2022Advertorial

Irene Willems komt het team van Multifocaaloptiek Raavé versterken

Heythuysen / Midden-Limburg

Het is pas anderhalf jaar geleden dat Murat Gokoglugil de optiekzaak van de familie Raavé aan de Stationstraat in Heythuysen overnam en met die overname werd hij de trotse eigenaar van Multifocaaloptiek Raavé. In zijn optiekzaak in Heythuysen is iedereen van harte welkom voor oogmetingen en voor een vakkundig advies op het gebied van oogzorg.

Opticien Murat Gokoglugil helpt zijn klanten graag vanuit zijn deskundigheid bij het uitkiezen van een passende bril of contactlenzen. De collectie van Multifocaaloptiek Raavé bestaat uit brillen, zonnebrillen, sportbrillen en diverse soorten contactlenzen. De website van de zaak. (www.multifocaaloptiek.nl) biedt een uitstekend overzicht van het ruime assortiment. Even kijken of een montuur bij  past kan tegenwoordig via de online paskamer die u vindt op de website.

Nieuwe medewerkster!

“De zaken gaan boven verwachting goed,” vertelt Murat Gokoglugil. “Daar ben ik uiterst tevreden over. Het gaat zelfs zo goed dat ik alleen het werk niet meer aankan. Daarom heb ik besloten het personeelsbestand uit te breiden.

Ik ben heel blij dat ik kan melden dat per 1 juli aanstaande Irene Willems mijn nieuwe allround medewerkster wordt. Irene Willems kent Heythuysen en omgeving goed en heel wat inwoners van Heythuysen zullen Irene ook wel kennen.

Irene is namelijk opgegroeid in Heythuysen. Irene gaat zich bezig houden met alle voorkomende werkzaamheden in de winkel. 

Wij als opticiens van Multifocaaloptiek Raavé in Heythuysen staan voor u klaar! Loopt u gerust eens bij ons binnen. Parkeren kunt u voor onze deur en het is ook nog eens gratis.

Multifocaaloptiek Raavé

‘Scherp op iedere afstand. Maak uw leven leuker en gemakkelijker dankzij de grootste expertise in multifocale toepassingen

Stationsstraat 3,6093 BJ Heythuysen, 0475-491364, info@multifocaaloptiek.nl

Openingstijden
Maandag          GESLOTEN
Dinsdag            9.30 – 17.00
Woensdag       9.30 – 17.00
Donderdag      9.30 – 17.00
Vrijdag               9.30 – 17.00
Zaterdag           9.30 – 17.00
Zondag             GESLOTEN