Koopzondag nieuwe stijl in Nederweert Dag van de klant op zondag 7 april.

Winkeliers Nederweert
7 - Apr - 2019 - 13:00 - 7 - Apr - 2019 - 17:00

Koopzondag nieuwe stijl in Nederweert

Zondag 7 april staat Nederweert volledig in het teken van DE DAG VAN DE KLANT.

Dit is de eerste van twee “koopzondagen nieuwe stijl” die voor 2019 gepland staan.

Op 7 april willen de Nederweerter ondernemers hun klanten extra in het zonnetje zetten. Daarom hebben ze het initiatief genomen voor de ‘dag van de klant’: een speciale koopzondag vol activiteiten en attenties.

Zo krijgt iedere klant bij elke aankoop een presentje. Om een en ander wat gemakkelijker te dragen te maken, krijgt de klant een speciaal tasje om zo een eigen goody-bag samen te stellen. Deze tasjes, herkenbaar aan hun rode kleur, worden ook door gastvrouwen op diverse plekken in Nederweert uitgedeeld.

Om 13.30 en 15.30 uur kan men in de Kerkstraat en in de Brugstraat getuige zijn van twee modeshows. Hiervoor worden twee catwalks van 50 m opgetuigd.

Dit zijn modeshows met een knipoog, want ook ondernemers die helemaal niets met mode te maken hebben showen hier hun producten.

De shows worden geopend en afgesloten met dansoptredens van medewerkers en leerlingen van Dansrijck.

Verspreid over de middag zijn er bij en in verschillende winkels levende etalagepoppen en dansacts te zien. Wilt u weten waar? Volg de muziek dan…

Op het horecaplein kan de jeugd elk uur deelnemen aan workshops om de beginselen van de populaire dansvormen streetdance of modern ballet te leren of gewoon lekker mee te dansen met de docenten van Dansrijck. De start van de eerste workshop is rond 14.15 gepland.

Kortom, een bruisend programma voor jong en oud van 13.00 tot 17.00 uur dat daarna op de gezellige terrassen van Nederweert nog even kan worden voortgezet.

Tot ziens in gastvrij, bruisend Nederweert voor een dag vol verrassingen waar de klant centraal staat.

En zoals altijd is het parkeren in Nederweert gratis!