Advertorial

Kringloop Limburg heet u welkom in het nieuwe pand

Horn/ Midden-Limburg

Na een verhuizing van Heythuysen naar Horn kunt u vanaf nu een bezoek brengen aan het totaal aangepaste pand aan de Beegderweg 2c in Horn, vroeger ook wel bekend als garage van Iersel.

U kunt bij ons terecht voor een zeer gevarieerd aanbod tweedehands goederen zoals(brocante)meubelen, huisraad, kleding, boeken, speelgoed, snuisterijen, curiosa en nog veel meer…..

Laat u verrassen door een steeds wisselend aanbod in onze mooie, overzichtelijke winkel. Niet gevonden wat u zoekt of bent u op zoek naar iets specifieks? Informeer dan bij één van onze medewerkers.

Indien u ons spullen wilt aanbieden, kunt u telefonisch of per mail contact met ons hierover opnemen. Ons ophaalgebied is de gemeente Leudal en de Gemeente Maasgouw.
Ook zijn vrijwilligers bij ons van harte welkom!

Op maandag is onze kringloopwinkel gesloten, maar als team zijn wij deze dag druk bezig met verschillende werkzaamheden zoals het sorteren van artikelen en goederen waardoor ze een tweede leven krijgen, goederen worden bij mensen opgehaald of bezorgd, de winkel verzorgen en bijvullen, opruimen en er natuurlijk samen een gezellige dag van maken.

Natuurlijk is het ook mogelijk om je op ’n andere dag of op meerdere dagen als vrijwilliger
aan te melden.

Wij zoeken vrijwilligers met vaardigheden en talenten op allerlei gebied zoals etaleren, opruimen, sorteren, demonteren en testen van apparaten, etc..  Maar ook meedenken 
hoort bij ons bij vrijwilliger zijn. Sommige mensen doen vrijwilligerswerk om werkervaring op te doen, de taal (beter)te leren spreken, mensen te ontmoeten. 

Of…om de gezelligheid van ons team 
te ervaren. Welke kwaliteiten en talenten bezit jij om ons team te versterken?

Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

CONTACTGEGEVENS:

Kringloop Limburg
Beegderweg 2c, 6085 AN Horn  /  Tel: 0475 - 49 71 51
info@kringloop-limburg.nl   /  www.kringloop-limburg.nl