Advertorial

Rob Mennen ‘Op Verzeuk op Bezeuk’ bij Zangvereniging Maas- en Neergalm

Neer / Midden-Limburg

Kaartverkoop voor voorstelling op 18 maart is gestart op 1 februari jl.

Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer krijgt op zaterdag 18 maart bezoek van een creatieve, muzikale duizendpoot uit eigen provincie. Entertainer, pianist en zanger Rob Mennen uit Berg en Terblijt komt dan ‘Op Verzeuk op Bezeuk’ bij het mannenkoor uit Neer. In een voorstelling van twee keer vijftig minuten presenteert Rob Mennen in gemeenschapshuis D’n Haammaeker in Neer een vrolijk en onderhoudend programma. 

Daarin is vanzelfsprekend een belangrijke rol weggelegd voor het jubilerende mannenkoor uit Neer. De muzikale leider van de avond zal ook het publiek op vermakelijke wijze betrekken bij zijn optreden. 


Dus heeft u zin in een aangename avond met muzikaal vertier, reserveer dan tijdig in de voorverkoop een ticket 
à €8,50 via https://shop.ikbenaanwezig.nl of boek dat bedrag over op bankrekening NL 39 RBRB 0850 1193 59 onder vermelding van ‘Op Verzeuk op Bezeuk’ of via contante betaling bij Hair Design Slabbers, Napoleonsweg 43 in Neer.

Rob Mennen is bij een breed publiek in Limburg bekend geworden door onder andere een televisieprogramma waarin hij artiesten ontvangt met wie hij zich op een speelse manier onderhoudt en met wie hij uiteraard muziek maakt. Dit zegt Rob Mennen op zijn website over zichzelf. “Flexibiliteit en humor zijn voor mij de sleutelwoorden. Door mijn ruime ervaring ben ik breed inzetbaar. Ik ben veelvuldig in theaters en binnen- en buitenland te zien. In 2022 was ik als muzikaal leider verbonden aan de productie Dagboek van een Herdershond. 

Veel harmonie/fanfare-orkesten en koren kennen mij vanuit mijn deelname aan hun speciale projecten”.  Dat laatste geldt binnenkort dus ook voor de jubilerende Zangvereniging Maas- en Neergalm uit Neer.  

Het mannenkoor viert in 2023 het 140-jarig bestaan. Maas- en Neergalm, onder leiding van Sylvia Berghs, geeft dit jubileum klank en kleur met drie bijzondere optredens in het voor- en najaar van 2023 en in de lente van 2024. Na de voorstelling ‘Op Verzeuk op Bezeuk‘ op 18 maart staat in het najaar een tweede hoogtepunt gepland. Het jubilerende koor staat op zondag 15 oktober met Marco Bakker, een van de bekendste baritons van Nederland, op het podium in de Sint Martinuskerk in Neer.