Avond van de Duurzaamheid bij Bibliocenter Maasgouw

bibliocentrer Sportparklaan 56, 6097 CW HeelHeel
3 - May - 2022 - 19:30 - 3 - May - 2022 - 22:00

Duurzaamheid, een actueel onderwerp dat momenteel hoog op de agenda staat. Maar wat kun je er zélf eigenlijk mee? Hoe kun je zelf direct kosten besparen? Dicht bij huis en in je eígen leven?

 

Deze avond staat in het teken van duurzaamheid in de gemeente Maasgouw. Deskundigen van Coöperatie Duurzaam Maasgouw en Frank Kilkens van De RegioBank gaan in op de verschillende facetten ervan. Dinsdag 3 mei 2022 om 19.30 uur bij Bibliocenter Heel.

 

Coöperatie Duurzaamheid Maasgouw (CDM)
De Coöperatie Duurzaam Maasgouw is in 2018 opgericht door een vijftal vrijwilligers, die nu het eerste bestuur van de coöperatie vormen. De coöperatie is een burgerinitiatief uit de gemeente Maasgouw.

 

Allerlei onderwerpen passeren de revue zoals energie besparen, het isoleren van de woning, alternatieven voor de gaskachel, enzovoort. Deskundigen van Coöperatie Duurzaam Maasgouw gaan deze avond dieper in op de praktische uitvoering van de mogelijkheden om je woning energiezuiniger en comfortabeler te maken. Je krijgt gedetailleerde informatie over mogelijke maatregelen die het meest efficiënt zijn voor jouw type woning en bouwjaar. Ook krijg je uitleg hoe een stappenplan je kan helpen in het uitvoeren van besparingsmaatregelen en over de financieringsmogelijkheden omtrent verduurzamen. Er is voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

 

Aanmelden

De informatiebijeenkomst is gratis te bezoeken door leden én niet-leden van Bibliocenter. Aanmelden kan via de website www.bibliocenter.nl/duurzaamheid.