Bibliocenter start vanaf 8 juli met Open Inloop Taal in Leudal

Afwisselend- Baexem / Heythuysen

Wil je beter Nederlands leren spreken, lezen en schrijven? Kom dan langs bij de Open Inloop Taal in Heythuysen en Baexem.

Onder begeleiding leer je beter Nederlands spreken en begrijpen. Je praat in een gezellige sfeer met elkaar over gewone dingen zoals werk, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Samen woordspelletjes spelen, de krant lezen, actualiteiten bespreken of gezellig kletsen met een kopje koffie of thee erbij.

 

Locatie

De bijeenkomsten vinden elke donderdag van 18.30 tot 20.00 uur plaats. De ene week in de bibliotheek in Heythuysen, In de Neerakker 2 a, de andere week in ‘t Baexheimerhuuske, Kerkstraat 3 in Baexem. De eerste bijeenkomst start op 8 juli in Baexem.Open Inloop Taal is voor volwassenen vanaf 18 jaar. Meedoen is gratis en aanmelden kan via www.bibliocenter.nl/open-inloop-taal.

 

Bibliocenter zoekt taalvrijwilligers
Wil je in contact komen met mensen van verschillende culturele achtergronden en ze persoonlijk op weg helpen met het leren van de Nederlandse taal?

Dan is de functie van taalvrijwilliger bij Open Inloop Taal misschien iets voor jou!Voor meer informatie over Open Inloop Taal en om je aan te melden als taalvrijwilliger, neem contact opnemen met Toos Jenniskens van Bibliocenter via telefoonnummer 088-2432000 / 06-36126111 of stuur een e-mail naar c.jenniskens@bibliocenter.nl