15 nov 2021HELAAS GEANNULEERD

CONCERT D’OR - BEEGDEN: GEANNULEERD !

Beegden

Na intensief beraad binnen het bestuur en jubileumcommissie van “Harmonie Crescendo – Beegden” is besloten om het geplande Concert D’or van a.s. zaterdag 20 november niet door te laten gaan!

Ondanks dat de coronamaatregelen ons voor het concertgedeelte redelijk gunstig gezind zijn, vinden we het ontbreken van een horecagedeelte en de daarbij behorende sfeer en gezelligheid een te groot gemis om een waardige jubileumavond neer te kunnen zetten. Daarnaast hebben we uit meerdere hoeken berichten ontvangen dat mensen zich niet comfortabel voelen bij een concert van dit kaliber in deze tijd.

Vanuit onze gastvereniging het “Orkest Koninklijke Marechaussee”  is er alle begrip voor ons besluit en we hebben naar elkaar de intentie uitgesproken het concert op een later moment in te halen.

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat we het jubileumconcert nét voor de uitvoering moeten cancelen. Reeds gekochte kaarten kunnen worden ingeleverd bij de ATEP (Dorpstraat 18) in Beegden waarna u het geld terug ontvangt. Het bedrag van online bestelde kaarten wordt teruggeboekt.