j.j.palmen@concepts.nl

De Keversbroekers

Kelpen Oler- Nederweert

De groep met de naam Keversbroekers is een vrijwilligersgroep van Natuurmonumenten die werkzaamheden verricht in het natuurgebied Keversbroek.

We werken geheel zelfstandig in overleg met Natuurmonumenten. We willen de natuur in stand houden en waar mogelijk verbeteren. Helaas hebben we een probleem, we zijn met te weinig mensen om te doen wat nodig is. Momenteel zijn we met z’n vijven, drie mannen en twee vrouwen.

Daarom zijn we op zoek naar aanvulling.

We zoeken mensen die beheerswerk willen doen. We zoeken mensen die wilgen willen knotten. We zoeken mensen die poelen willen onderhouden. We zoeken mensen die het Kevershökske willen onderhouden. We zoeken mensen die willen monitoren. (vogels, zoogdieren, insecten, vlinders en planten) We zoeken mensen die bloeiende wegbermen en akkerranden willen realiseren en onderhouden. We zoeken mensen die alleen één project willen doen, zoals bv. bomen planten.

Het natuurgebied Keverbroek is voornamelijk gelegen in de gemeente Leudal tussen Kelpen-Oler, Baexem en Leveroy.

Een klein stukje ligt in de gemeente Nederweert.

Heb je belangstelling of wil je meer weten over onze groep en het werk dat we doen, dan nodigen we je graag uit om contact op te nemen met een van de volgende personen.

Samira Maas
Boswachter Vrijwilligerscoördinatie
66106 KPML Kempen en Midden-Limburg
Venboordstraat 6
6005 PJ Weert
0657454281

Jan Palmen

Woordvoerder van de Keversbroekers

Meidoornstr

6031XP Nederweert

0495-632296