Expositie Open Inloop in Gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden

Beegden / gemeente Maasgouw
14 - Apr - 2024 - 11:00 - 14 - Apr - 2024 - 14:00

De Open Inloop Beegden viert dit jaar haar vijftien jarig bestaan. Bij gelegenheid van dit derde lustrum is op zondag 14 april 2024 van 11.00 uur tot 14.00 uur in Gemeenschapshuis ’t Leuke in Beegden een expositie van schilderijen, keramiek, glasmozaïek, viltwerk, powertex en handgemaakte kaarten, vervaardigd door enthousiaste deelnemers aan de wekelijkse Open Inloop. Tijdens de expositie worden ook demonstraties gegeven van o.a. werken met klei, glasmozaïek, handwerken en kaarten maken. 

Elke maandagmiddag van 13.30 uur tot 16.30 uur biedt de Open Inloop Beegden aan de inwoners van Maasgouw de gelegenheid om allerlei vrijetijdsbestedingen te beoefenen zoals kaarten, bridgen, rummikub, handwerken, glasmozaïek, kaarten maken, bloemschikken enzovoort. De enige voorwaarde is dat men de leeftijd van 55+ heeft bereikt. 

Tegen kostprijs van de materiaalkosten kan men op maandagmiddag ook deelnemen aan extra activiteiten zoals glasmozaïek, schilderen, boetseren, vilten, powertex en zo meer. Meer informatie is te verkrijgen op de website www.open-inloop.nl of op maandagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur in Gemeenschapshuis ’t Leuke aan de Leukenstraat in Beegden. 

De entree voor de expositie is gratis