Hoe gebruik je LinkedIn tijdens je zoektocht naar werk

Bibliocenter Wilhelminasingel 250 Weert
16 - Jan - 2023 - 09:30 - 16 - Jan - 2023 - 12:00

Maak jij gebruik van alle mogelijkheden van LinkedIn? Een goed LinkedIn profiel biedt meer kansen bij het netwerken, bij het zoeken naar én het vinden van een nieuwe baan. Als je hier meer over wil weten, doe dan mee met de Walk & Talk netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden bij Bibliocenter Weert. Op 16 januari om 9.30 uur laat Karin Mooren je kennismaken met alle mogelijkheden die LinkedIn te bieden heeft.

Na het volgen van deze LinkedIn-training weet je precies hoe LinkedIn in elkaar zit, hoe je jezelf kunt ‘verkopen’ via LinkedIn, hoe je je profiel verbetert, wat je wel en niet moet doen en hoe je moet netwerken via LinkedIn. Deelname is gratis, ook als je geen lid bent van de bibliotheek. Aanmelden kan via de website van Bibliocenter www.bibliocenter.n/werkzoekenden.

 

Wat is een Walk & Talk?
Walk & Talk zijn dé netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. De bijeenkomsten geven je nieuwe ideeën en energie voor je zoektocht. Kortom; ontmoet, netwerk en deel kennis en ervaring met een goede kop koffie erbij. Je krijgt support en je wordt aangemoedigd om nieuwe dingen te proberen in je zoektocht naar werk. De netwerkbijeenkomsten vinden elke derde maandag van de maand plaats bij Bibliocenter Weert en hebben elke keer een ander thema.