23 sep 2022

Kom zingen en musiceren bij Zangkoor All2gether

Gemeenschapshuis De Roffert Berikstraat 11, 6082 AM Buggenum

Heb ja al eens overwogen om lid te worden van een zangkoor?

Twijfel dan nu niet langer, want dit is hèt moment om lid te worden van gemengd zangkoor All2gether uit Buggenum. Wij zijn een gezellige groep van 24 dames en heren van alle leeftijden en diverse zangniveaus.

Iedere donderdagavond wordt er samen gewerkt aan het repertoire. Daarbij staat plezier altijd voorop. Ons repertoire is dan ook afgestemd op de groep en de wensen van de leden en aan de behoeftes. Wij hebben een breed repertoire met vlotte, maar ook gevoelige liedjes in het Nederlands, Engels, Frans, Spaans en het Limburgs dialect. Kortom een repertoire van lichte muziek en liedjes die prettig in het gehoor liggen en herkenbaar zijn, doordat ze met ons eigen All2gether (combo)sausje overgoten zijn. We zingen 2- of 3-stemmig, maar er is ook plek voor solo's of duetten.

 

Wij geven op afroep muzikale ondersteuning bij kerkdiensten van de St.Aldegundis-parochie in Buggenum. Daarnaast hebben we regelmatig optredens in verzorgingscentra, bij evenementen en andere gelegenheden. Zodra er een optreden is gepland vind je die terug in de agenda op onze eigen All2gether website.

Last but not least hebben we een eigen combo dat ons wekelijks muzikaal begeleidt. Op de website vind je daarover meer informatie.

Zing je liever niet, maar bespeel je wel een instrument, dan ben je als muzikant ook zeer welkom om ons combo te komen versterken.

 

Twijfel je aan jouw eigen zangkwaliteiten? Geen probleem, dan ben ook jij van harte welkom. Bij All2gether werken we door middel van koorscholing van onze enthousiaste dirigent ook aan jouw stem en zangkunst. Je zult niet de eerste zijn die versteld zal staan van je eigen zangkwaliteiten!

Hou jij ook zo van gezelligheid? Zing of musiceer je graag?

Dan biedt All2gether jou wekelijks een fijne avond met gezellige mensen die ook van zingen en muziek houden.

Op donderdagavond repeteert All2gether met ondersteuning van het combo en onder leiding van onze gedreven dirigente in gemeenschapshuis de Roffert in Buggenum. Na de repetitie hebben we altijd nog een gezellig samenzijn dat ook wel "het derde repetitiedeel" wordt genoemd.

Hou jij ook zo van zingen, muziek, gezelligheid en musiceren? Dan maken wij graag gauw kennis met jou! Jong of oud, dat maakt niets uit, iedereen is welkom. Ons nieuwe seizoen is net weer begonnen. Daarom is dit het perfecte moment om je als zanger, zangeres of muzikant aan te melden. Wij kunnen ook jouw inbreng goed gebruiken! Zing en speel mee met zangkoor All2gether!

 

Wil je nog meer van ons weten? Kijk en lees dan verder op onze website:

https://zangkoorall2gether.nl

Heb je vragen of wil jij je direct aanmelden, dat kan via ons e-mail adres: secretariaat@zangkoorall2gether.nl