Limburgse Collecteweek voor Kankeronderzoekfonds Limburg alleen online

Limburg

Al geruime tijd stond de eerste Limburgse Collecteweek van Kankeronderzoekfonds Limburg gepland van maandag 4 mei tot en met zaterdag 9 mei. Als gevolg van de coronacrisis kan deze niet doorgaan. Collecteren op straat met 1.5 meter is geen optie en brengt de gezondheid van collectanten mogelijk in gevaar.

De Limburgse Collecteweek is dan ook verplaatst naar ieders veilige thuisomgeving. Collectanten kunnen eenvoudig en veilig een digitale collectebus aanmaken.

Via sociale netwerken als Facebook en WhatsApp maar ook via e-mail kunnen zij laten weten dat ze collecteren. Weliswaar op een andere manier, maar hopelijk met een mooie opbrengst voor baanbrekend onderzoek in Limburg!

Hoe werkt het precies?


Een digitale collectebus maak je in een paar klikken aan.

Stap 1: Ga naar www.limburgsecollecteweek.nl

Stap 2: Maak je eigen collectebus aan.

Op zondag 10 mei, Moederdag, legen wij alle collectebussen en maken wij de eindstand van de collecteweek bekend.

 

Over Kankeronderzoekfonds LimburgKankeronderzoekfonds Limburg steunt sinds 2008 - met giften van donateurs, bedrijven en stichtingen - medisch wetenschappelijk kankeronderzoek. In tegenstelling tot onze partner KWF Kankerbestrijding is het Kankeronderzoekfonds Limburg een regionaal fonds. Uw gift gaat dan ook naar onderzoek in het Maastricht UMC+  en Limburgse partnerziekenhuizen waar artsen en onderzoekers zich hard maken voor een wereld waarin kanker steeds beter behandeld kan worden.

Ze zetten in op het voorkomen en eerder ontdekken van kanker en werken aan effectieve en innovatieve behandeltechnieken. De veelbelovende resultaten geven hoop voor patiënten die nu en in de toekomst te maken krijgen met kanker.

Onderzoek dat resulteert in goede zorg en betere behandeling, dichtbij in eigen regio.