Ontdek de vernieuwde bibliotheek-app

Wilhelminasingel 250, 6001 GV Weert
16 - Oct - 2021 - 10:00 - 16 - Oct - 2021 - 16:00

Online lezen en luisterboeken worden steeds populairder, zowel onder jongeren als onder volwassenen. In de vernieuwde landelijke bibliotheek-app zijn de mooiste e-books en luisterboeken beschikbaar, waar je wilt, wanneer je wilt. Wil je ook kennismaken met de online mogelijkheden van de bibliotheek? Kom dan op 16 oktober tussen 10.00 en 16.00 uur naar Bibliocenter Weert.

Bibliotheekleden hebben naast de mooie boekencollectie in de bibliotheek ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken in de Online Bibliotheek. Sinds kort kun je e-books en luisterboeken makkelijk lenen, lezen en luisteren in één nieuwe app.

App-tour

Wil je de vernieuwde app ontdekken? Zowel leden als niet-leden van de bibliotheek zijn van harte welkom tijdens de App-tour op 16 oktober.

Tijdens deze dag staat op de begane grond van Bibliocenter Weert een mooie lees- en luisterspot opgesteld die bemand is door professionals van de bibliotheek. Je kunt er kennis komen maken met een collectie van duizenden e-books en luisterboeken. Ook krijg je ter plaatse hulp bij het downloaden van de app, het registreren voor de Online Bibliotheek en het downloaden van titels.

Dus: breng je (opgeladen) telefoon of tablet en je bibliotheekpas mee (of kies ter plekke uit een van de abonnementen) en je kunt de volgende dag gaan lezen en/of luisteren. Een bibliotheek abonnement heb je al vanaf € 2,- per maand.