Start nieuwe leesclub in Bibliotheek Heythuysen 

Bibliotheek in de Neerakker 2 Heythuysen

Samen over boeken praten is leuk én verrijkend. Je bekijkt een boek met andere ogen en ontdekt nieuwe dingen. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Wil je weten of een leesclub iets voor je is? Maak kennis met de leesclubs van Senia op 16 januari in Bibliotheek Heythuysen. 

Bibliocenter zal uitleggen welke mogelijkheden er zijn voor het leveren van boeken uit de collectie en het faciliteren van leesclubs. 
 
Leesclubs van Senia 
In een leesclub lees je dezelfde boeken en bespreek je deze samen. De meeste leesclubs lezen zeven boeken per jaar. Het aantal bijeenkomsten is gelijk aan het aantal te bespreken boeken. Elke leesclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt. Er zijn leesclubs voor uiteenlopende genres, van literatuur tot geschiedenis en kunst. 

  
Ervaar de meerwaarde van een leesclub op maandag 16 januari om 19.00 uur in Bibliotheek Heythuysen (In de Neerakker 2). Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. Graag vooraf aanmelden via yvonne.pasmans@senia.nl. Meer informatie over de leesclubs van Senia is te vinden op www.senia.nl.